Picknick Plein Public
Klasmethodiek

Klasmethodiek

Picknick Plein Public Antwerpen

Picknick Plein Public wil jongeren aanzetten om na te denken over drie centrale thema’s: voedselverspilling, welvaartsongelijkheid en solidariteit. Complexe thema's... dat vinden wij ook.

Daarom werkten wij een educatief voor- en natraject uit. Deze bundels helpen jou, als leerkracht, om deze thema’s op een interactieve manier aan te brengen en uit te diepen in de klas. Ga met jouw leerlingen aan de slag!

PPP 2019 Antwerpen | Voortraject

PPP 2019 Antwerpen | Natraject

In het voortraject vind je een creatieve verwerkingsopdracht. Neem deze zeker mee naar Picknick Plein Public. Wie weet wint jouw klas wel een super-deluxe kookworkshop.

Wil je nog een stapje verder gaan? Neem dan een kijkje op de scholenpagina's van Broederlijk Delen en Oxfam-Wereldwinkels. Je treft er een waaier aan van lesmateriaal, methodieken en modellen om leerlingen te prikkelen, te informeren, hen bewust te maken en te activeren.

Picnick Plein Public Sint-Niklaas

Tijdens Picknick Plein Public spelen duurzaamheid, minder voedselverspilling en afval, en eerlijke en betaalbare producten de hoofdrol. Complexe thema’s… dat vinden wij ook.

Daarom werkten we een voortraject uit. Deze bundel helpt jou als leerkracht om deze thema’s op een interactieve en laagdrempelige manier aan te brengen en uit te diepen in de klas.

PPP 2019 Sint-Niklaas | Voortraject Handleiding + PowerPoint

Wil je nog een stapje verder gaan? Neem dan een kijkje op de scholenpagina's van Broederlijk Delen, Oxfam-Wereldwinkels en Solidagro. Je treft er een waaier aan van lesmateriaal, methodieken en modellen om leerlingen te prikkelen, te informeren en te activeren.

Klasmethodiek
<
>
x
Studio Globo websites

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x